E-learning

Otthonról, kényelmesen, egyéni időbeosztás szerint – 99% eséllyel, hogy ÁTMÉSZ a vizsgán!

Előnyei:

  1. A tanulásra fordított időt saját maguk oszthatják be; a rendszer kilépéskor megjegyzi, hogy hol tartott a tanuló, aki a következő belépéskor ugyanonnan folytathatja.

  2. Az e-learning esetében a vizsgaeredmények jobbak, a vizsgasikeresség aránya is nagyobb, mivel a vizsga az elektronikus képzéshez hasonló számítógépes környezetben történik, így ennek a kezelése és megszokása már a tanulás folyamata alatt rutinná válik. Ráadásul az ÚJ rendszer, addig nem is engedi, hogy vizsgára jelentkezz, amíg magabiztosan nem tudod a válaszokat!

3. A már elvégzett tananyagrészek tetszőleges számban újratanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek. Folyamatos szintfelméréssel és visszajelzéssel minden modul végén.

4. A tanulást életszerű példák és szimulációk segítik. A rendszer egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás: az oldalak közti navigációtól a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon kihasználhatóak az e-learningben rejlő lehetőségek.

5. A tanfolyam elvégzéséhez számítógép és internetkapcsolat szükséges, így, akkor és onnan tanulsz, amikor neked alkalmas 90 órán keresztül. A tananyag modul rendszerű, mini- és részvizsgákat tartalmaz, a végén egy záróvizsgával, amely egy tantermi KRESZ tanfolyammal egyenértékű. Ezután megkapjuk a képzési igazolást, ezzel és az orvosi alkalmassági vizsgálat igazolásával tudunk KRESZ vizsgára jelenteni.

GYIK

Gyakori kérdések

A sikeres regisztrációt követően a tananyag elérhető 90 napig, összesen 60 órán keresztül!

Miután irodánkban beiratkoztál, és befizetted a szükséges jelentkezési díjat, utána 1-2 napon belül e-mail címedre megküldésre kerül egy LINK, ezután nincs más teendőd, csak regisztrálni az általad megadott felhasználónévvel és jelszóval.